Cosmetische tandheelkunde

Implantaten bieden een duurzame basis

Implantaten zijn innovatieve tandheelkundige oplossingen die een stevige basis vormen met een natuurlijke uitstraling. We helpen u graag.

implantaten

Implantaten geven u een stralende glimlach

Implantaten zijn innovatieve tandheelkundige oplossingen die niet alleen ontbrekende tanden vervangen maar ook een stevige, duurzame basis bieden voor een natuurlijke uitstraling en functionaliteit.

Bij Tandarts88 begrijpen we dat implantaten meer zijn dan alleen een vervanging; het zijn de sleutel tot zelfvertrouwen en comfort in uw glimlach.

Waarom implantaten bij Tandarts88?

Natuurlijke uitstraling

Onze op maat gemaakte implantaten zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw natuurlijke tanden, waardoor een esthetisch aantrekkelijke glimlach ontstaat.

Duurzaamheid en stabiliteit

Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium, bieden implantaten een duurzame en stabiele basis voor tandheelkundige restauraties.

Behoud van kaakbot

Implantaten stimuleren de groei van kaakbot, wat bijdraagt aan het behoud van de structuur van uw gezicht en een jeugdige uitstraling.

Veelzijdige toepassingen

Of het nu gaat om het vervangen van één tand, meerdere tanden of het ondersteunen van een volledige prothese, implantaten bieden veelzijdige oplossingen.

Het proces

Implantaten bieden een duurzame basis
 1. Consultatie & evaluatie

  Een grondig consult stelt ons in staat om uw tandheelkundige gezondheid te beoordelen, uw wensen te bespreken en te bepalen of implantaten geschikt zijn voor u.

 2. Plaatsing van implantaat

  Tijdens de chirurgische ingreep wordt het implantaat zorgvuldig in het kaakbot geplaatst. In sommige gevallen kan een tijdelijke kroon worden geplaatst.

 3. Genezingsperiode

  Gedurende enkele maanden integreert het implantaat met het kaakbot, wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid.

 4. Plaatsing van de tandheelkundige restauratie

  Nadat het implantaat is genezen, wordt een op maat gemaakte kroon, brug of prothese geplaatst voor een volledige glimlachreconstructie.

Zorg voor uw implantaten

Periodieke tandheelkundige controles zijn essentieel om de gezondheid van uw implantaten en omliggende weefsels te bewaken. Een goede mondhygiëne is cruciaal om het tandvlees rond de implantaten gezond te houden.

Bij Tandarts88 zijn implantaten niet alleen een technologische vooruitgang; het zijn bouwstenen voor een glimlach die zowel mooi als functioneel is. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe implantaten uw glimlach kunnen vernieuwen.

Veelgestelde vragen over cosmetische tandheelkunde

Hiernaast een aantal veelgestelde vragen over cosmetische tandheelkunde.

Bekijk ook andere vragen
Staat uw vraag hier niet tussen. Kijk dan eens op onze pagina veelgestelde vragen.

Wat is een gaatje en hoe wordt het behandeld?2024-01-16T12:40:04+01:00

Gaatjes in onze mond ontstaan doordat bacteriën onze voedselresten, met name de suikers, omzetten in zuren en dit tast vervolgens het glazuur op onze tanden aan. Het gevolg hiervan is een gaatje.

Hoe houd ik mijn mond gezond?2024-01-16T12:33:51+01:00

De mond gezond houden is erg belangrijk en ik wil u daar graag mee helpen. Een aantal essentiële punten hierbij zijn:

 1. Minderen met suiker eten, met name kinderen
 2. Tijdig naar de tandarts gaan bij klachten, daarnaast eens per half jaar voor de gewone controle
 3. 2 keer per dag tandenpoetsen
 4. 2 keer per dag flossen
Wat zijn implantaten en hoe worden ze geplaatst?2024-01-16T13:22:45+01:00

Een implantaat is een kunstwortel die in uw mond geplaatst wordt, deze dient een periode vast te groeien in uw kaakbot. Na die periode kunnen wij er een tand of een kies op plaatsen.

Hoe werkt een bleekbehandeling?2024-01-16T13:20:12+01:00

Een bleekbehandeling is erg populair en is ook relatief eenvoudig. U komt bij ons in de stoel en dan gaan we eerst kijken of u in aanmerking komt voor tanden bleken. Wanneer u in aanmerking komt brengen wij een speciale gel aan en staat u binnen een uur weer beter met wittere tanden.

Zijn er natuurlijke manieren om tanden witter te maken?2024-01-16T14:33:08+01:00

Helaas niet, maar je kan wel voorkomen dat uw tanden donkerder worden. Dit kan door het mijden van donkere drankjes. Mocht u dit toch willen doen, dan liever door een rietje. Laat u voorlichten door uw tandarts, in sommige gevallen kunt u enorm veel baat hebben bij het bleken van uw tanden.

Wat zijn de kosten van orthodontische behandelingen?2024-01-16T14:12:05+01:00

Orthodontische behandelingen, ook wel een beugelbehandelingen genoemd, is een proces waarbij we uw tanden en kiezen recht willen maken. De kosten hiervoor zitten tussen de € 2.500,- en € 3.000,-.

Wat zijn veel voorkomende tandheelkundige behandelingen2024-01-16T12:28:23+01:00

Als tandarts wil ik uw mond gezond houden, dus betekent in de meeste gevallen dat we:

 1. gaatjes tijdig behandelen met vullingen
 2. tandvlees gezond houden met gebitsreinigingen
 3. missende tanden/kiezen tijdig vervangen door implantaten

Cosmetische tandheelkunde

Kronen

Het plaatsen van kronen is een specialiteit van Tandarts88, omdat wij begrijpen dat het niet alleen een reparatie is. Het moet ook fijn aanvoelen.

Lees verder »

Bruggen

Met bruggen kunnen we uw glimlach mooier maken en ook functioneel verbeteren. Bij Tandarts88 zijn we specialist en helpen we u graag!

Lees verder »

Facings

Met facings kunnen we uw glimlach herstellen en/of verbeteren. Bij Tandarts88 helpen we u graag aan gezonde en mooie glimlach.

Lees verder »

Invisalign

Invisalign biedt een onzichtbare transformatie die tegelijkertijd als comfortabel wordt ervaren. Wij helpen u graag met uw glimlach!

Lees verder »

Implantaten

Implantaten zijn innovatieve tandheelkundige oplossingen die een stevige basis vormen met een natuurlijke uitstraling. We helpen u graag.

Lees verder »