Cosmetische tandheelkunde

Onbezorgd lachen met Invisalign

Invisalign biedt een onzichtbare transformatie die tegelijkertijd als comfortabel wordt ervaren. Wij helpen u graag met uw glimlach!

Met Invisalign weer onbezorgd lachen

Invisalign, een geavanceerde orthodontische behandeling, biedt een discrete en comfortabele manier om een mooi uitgelijnde glimlach te bereiken.

Bij Tandarts88 begrijpen we dat het uiterlijk van uw glimlach belangrijk is, en met Invisalign streven we naar een transformatie die onopvallend, effectief en zorgeloos is.

invisalign

Waarom Invisalign bij Tandarts88?

Onzichtbaarheid

Invisalign aligners zijn vrijwel onzichtbaar, waardoor u discreet aan uw glimlach kunt werken zonder de zichtbaarheid van traditionele beugels.

Comfortabele pasvorm

De aligners zijn vervaardigd van glad, comfortabel materiaal, waardoor ze prettig zijn om te dragen zonder scherpe randen of irritaties.

Makkelijk te verwijderen

Invisalign aligners kunnen eenvoudig worden verwijderd voor maaltijden en het poetsen van uw tanden, waardoor een optimale mondhygiëne behouden blijft.

Effectieve resultaten

Invisalign behandelt een breed scala aan orthodontische problemen, van milde tot complexe, en biedt effectieve resultaten voor een stralende glimlach.

Het proces

Onbezorgd lachen met Invisalign
 1. Consultatie & planning

  Tijdens een consult bespreken we uw orthodontische doelen en bepalen we of Invisalign geschikt is voor uw situatie.

 2. Digitale scanning

  Geavanceerde digitale scanning wordt gebruikt om nauwkeurige 3D-beelden van uw gebit te verkrijgen, die als basis dienen voor het maken van uw individuele behandelingsplan.

 3. Behandelplan en aligner productie

  Op basis van de digitale scans wordt een op maat gemaakt behandelingsplan gecreëerd, en uw aligners worden vervaardigd om geleidelijk uw tanden te verplaatsen.

 4. Regelmatige aligner wisseling

  Gedurende uw behandeling draagt u verschillende sets aligners die elke paar weken worden vervangen, waardoor uw tanden geleidelijk worden verplaatst naar de gewenste positie.

 5. Periodieke controles

  Regelmatige controleafspraken stellen ons in staat om de voortgang van uw behandeling te volgen en ervoor te zorgen dat uw glimlach op koers blijft.

Zorg voor uw Invisalign glimlach

Het consistent dragen van uw aligners volgens het aanbevolen schema is essentieel voor optimale resultaten. Ook hier is een goede mondverzorging en hygiëne belangrijk voor de uitkomst.

Met Invisalign bij Tandarts88 streven we naar meer dan alleen een recht gebit; we streven naar een glimlach die u met vertrouwen kunt tonen. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek de onzichtbare transformatie van uw glimlach.

Veelgestelde vragen over cosmetische tandheelkunde

Hiernaast een aantal veelgestelde vragen over cosmetische tandheelkunde.

Bekijk ook andere vragen
Staat uw vraag hier niet tussen. Kijk dan eens op onze pagina veelgestelde vragen.

Wat zijn veel voorkomende tandheelkundige behandelingen2024-01-16T12:28:23+01:00

Als tandarts wil ik uw mond gezond houden, dus betekent in de meeste gevallen dat we:

 1. gaatjes tijdig behandelen met vullingen
 2. tandvlees gezond houden met gebitsreinigingen
 3. missende tanden/kiezen tijdig vervangen door implantaten
Hoe werkt een bleekbehandeling?2024-01-16T13:20:12+01:00

Een bleekbehandeling is erg populair en is ook relatief eenvoudig. U komt bij ons in de stoel en dan gaan we eerst kijken of u in aanmerking komt voor tanden bleken. Wanneer u in aanmerking komt brengen wij een speciale gel aan en staat u binnen een uur weer beter met wittere tanden.

Zijn er natuurlijke manieren om tanden witter te maken?2024-01-16T14:33:08+01:00

Helaas niet, maar je kan wel voorkomen dat uw tanden donkerder worden. Dit kan door het mijden van donkere drankjes. Mocht u dit toch willen doen, dan liever door een rietje. Laat u voorlichten door uw tandarts, in sommige gevallen kunt u enorm veel baat hebben bij het bleken van uw tanden.

Hoe houd ik mijn mond gezond?2024-01-16T12:33:51+01:00

De mond gezond houden is erg belangrijk en ik wil u daar graag mee helpen. Een aantal essentiële punten hierbij zijn:

 1. Minderen met suiker eten, met name kinderen
 2. Tijdig naar de tandarts gaan bij klachten, daarnaast eens per half jaar voor de gewone controle
 3. 2 keer per dag tandenpoetsen
 4. 2 keer per dag flossen
Wat zijn de kosten van orthodontische behandelingen?2024-01-16T14:12:05+01:00

Orthodontische behandelingen, ook wel een beugelbehandelingen genoemd, is een proces waarbij we uw tanden en kiezen recht willen maken. De kosten hiervoor zitten tussen de € 2.500,- en € 3.000,-.

Wat zijn implantaten en hoe worden ze geplaatst?2024-01-16T13:22:45+01:00

Een implantaat is een kunstwortel die in uw mond geplaatst wordt, deze dient een periode vast te groeien in uw kaakbot. Na die periode kunnen wij er een tand of een kies op plaatsen.

Wat is een gaatje en hoe wordt het behandeld?2024-01-16T12:40:04+01:00

Gaatjes in onze mond ontstaan doordat bacteriën onze voedselresten, met name de suikers, omzetten in zuren en dit tast vervolgens het glazuur op onze tanden aan. Het gevolg hiervan is een gaatje.

Cosmetische tandheelkunde

Kronen

Het plaatsen van kronen is een specialiteit van Tandarts88, omdat wij begrijpen dat het niet alleen een reparatie is. Het moet ook fijn aanvoelen.

Lees verder »

Bruggen

Met bruggen kunnen we uw glimlach mooier maken en ook functioneel verbeteren. Bij Tandarts88 zijn we specialist en helpen we u graag!

Lees verder »

Facings

Met facings kunnen we uw glimlach herstellen en/of verbeteren. Bij Tandarts88 helpen we u graag aan gezonde en mooie glimlach.

Lees verder »

Invisalign

Invisalign biedt een onzichtbare transformatie die tegelijkertijd als comfortabel wordt ervaren. Wij helpen u graag met uw glimlach!

Lees verder »

Implantaten

Implantaten zijn innovatieve tandheelkundige oplossingen die een stevige basis vormen met een natuurlijke uitstraling. We helpen u graag.

Lees verder »