smile make-over

Een harmonieuze transformatie met de Smile Make-Over

Een Smile Make-Over bij Tandarts88 is niet zomaar een reeks behandelingen; het is een doordachte combinatie van diverse esthetische tandheelkundige procedures om een harmonieuze en stralende glimlach te creëren.

Ons ervaren team begrijpt dat uw glimlach uniek is, en met een op maat gemaakt plan tillen we uw zelfvertrouwen naar nieuwe hoogten.

Waarom een Smile Make-Over bij Tandarts88?

Persoonlijke aanpak

Elke Smile Make-Over begint met een grondige evaluatie en een gesprek over uw persoonlijke wensen, zodat we een plan op maat kunnen ontwikkelen.

Gecombineerde expertise

Ons team van tandartsen, orthodontisten en tandtechnici bundelt hun expertise om diverse behandelingen te combineren voor een alomvattende transformatie.

Esthetisch ontwerp

Esthetisch ontwerp staat centraal in onze aanpak. We streven naar een glimlach die niet alleen mooi is, maar ook past bij uw gezichtskenmerken en persoonlijkheid.

Zelfvertrouwen en comfort

Een Smile Make-Over gaat verder dan esthetiek; het gaat om het herstellen van zelfvertrouwen en comfort in uw glimlach, zodat u met trots kunt stralen.

Het proces van de Smile Make-Over

De Smile Make-Over van Tandarts88
 1. Consultatie & doelen bespreken

  We bespreken uw esthetische doelen, tandheelkundige gezondheid en eventuele specifieke zorgen om een gepersonaliseerd behandelingsplan op te stellen.

 2. Combinatie van behandelingen

  Een combinatie van behandelingen, zoals kronen, bruggen, facings, Invisalign, implantaten, en andere esthetische ingrepen, wordt zorgvuldig samengesteld om uw glimlach te transformeren.

 3. Planning en uitvoering

  We plannen de opeenvolging van behandelingen en voeren deze uit in overeenstemming met uw agenda en wensen.

 4. Tussentijdse controles

  Tijdens de Smile Make-Over houden we regelmatige controles om de voortgang te volgen en eventuele aanpassingen te maken.

 5. Afronding & nazorg

  Na voltooiing van de behandelingen zorgen we voor een grondige nazorg, inclusief instructies voor onderhoud en reguliere controles.