over onze praktijk team

Over onze praktijk

Onze tandartspraktijk in regio Zwolle

Naar de tandarts gaan is niet altijd leuk en kan daarom soms moeilijk zijn. Bij onze tandartsenpraktijk zijn we hiervan op de hoogte en doen we er alles aan om voor een ontspannen sfeer te zorgen.

Uw comfort staat bij ons op nummer 1, want onze filosofie is altijd dat wij onze patiënten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden; met respect, geduld en duidelijkheid.

over onze praktijk

Waarom kiezen voor Tandarts88?

Over onze praktijk

Duidelijkheid vooraf

Uw gezondheid is belangrijk. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent wat u kunt verwachten van het behandelplan zodat we samen kunnen beslissen wat het best bij u past. Iedereen is uniek en wordt zodanig behandeld.

Over onze praktijk

Moderne apparatuur

De tandheelkunde is door de jaren heen veranderd, vroeger was er zelfs nog de schooltandarts. Wij als praktijk hebben geïnvesteerd in moderne apparatuur om u de beste zorg te kunnen geven.

Over onze praktijk

Ervaren en deskundig team

Ervaren team bij elk bezoek aan onze kliniek. Het team is professioneel, ervaren, lief en medelevend. Tandarts Dulaimi is geregistreerd in het Kwaliteits Register Tandartsen.

contact opnemen met onze praktijk

Contact opnemen met onze praktijk

Onze tandartspraktijk bevindt zich tegenover het Isala ziekenhuis in Zwolle in het Van Kempen gebouw op de 2e etage. Onze praktijk is goed bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren.

Aanmelden of afspraak maken

Aanmelden of een afspraak maken kan bij ons eenvoudig online.

Contactgegevens

Tandarts88
Dokter Stolteweg 88
8025 AZ Zwolle

info@tandarts88.nl
038 – 20 241 30

Openingstijden

Ma – Vr Gesloten
Za – Zo 08:00 – 20:00