Esthethisch verfraaien door tanden te bleken

Het esthethisch verfraaien van een mond kan meerdere redenen hebben. Verkleuring aan de tanden of kiezen ontstaat door de jaren heen. Dit kan aan de binnen- en buitenzijde van de tanden of kiezen. Deze verkleuring is vaak het resultaat van donker voedselwaar, zoals bijvoorbeeld; koffie, thee, rode wijn, etc. Een wortelkanaalbehandeling kan ook een donkere verkleuring aan de tand of kies veroorzaken.

Niet elk individu kan in aanmerking komen voor het bleken van het gebit, dat wordt door de tandarts bij u beoordeeld. Het proces van tandenbleken verschilt per persoon. Want niet elke verkleuring is weg te werken met enkel het bleken van tanden. Oude vullingen, kronen of bruggen kunnen niet gebleekt worden.

Laat het ons weten als u zich afvraagt hoe wij uw gebit kunnen bleken.

Esthetisch verfraaien door tanden recht te zetten

Een gezond gebit betekent niet altijd dat het er mooi uitziet. Wanneer u onzeker bent over uw gebit kan dit uw praten of lach beïnvloeden. In sommige gevallen lachen mensen niet meer op foto’s. Dit is niet nodig en wij kunnen u daar bij helpen. Wij willen dat u comfortabel in uw vel zit en een gezond en mooi gebit kan hier aan bijdragen.

Meest voorkomende redenen van onzekerheid

Onze ervaring leert dat de meeste mensen onzeker worden door de stand van de tanden of de verkleuring ervan. Voor de verkleuring kunnen wij uw tanden bleken, maar voor enkel de stand van de tanden kunnen we een onzichtbare beugel plaatsen.

Onzichtbare beugel

De onzichtbare beugels van Invisalign worden door volwassenen als zeer comfortabel ervaren. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er geen metalen draad over de tanden heen zit. Dit zorgt er tevens voor dat uw tanden en kiezen een betere balans krijgen in de mond,

Zo wordt uw glimlach niet alleen mooier, maar is het ook beter bescherm tegen diverse slijtage.

Mooie unieke glimlach

Iedereen is uniek en mooi op zijn eigen manier. Helaas is ons gebit soms een bron van onzekerheid waardoor we minder lachen dan we willen. En dat terwijl lachen zo belangrijk en gezond voor ons is.

Wij willen uw mond gezond en mooi maken

Onze tandartsenpraktijk werkt samen met Kliniek88 en Looks Clinics. Kliniek88 is een cosmetisch arts en Looks Clinics een oogarts.

Wij kijken dus niet alleen naar uw gebit maar naar uw gezicht als geheel. Samen kunnen wij u voorzien van een mooie unieke glimlach waardoor u weer breeduit kunt lachen en die onzekerheid verleden tijd is.

Haal het uiterste uit jezelf